Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

I Söndags körde vi igenom Solstaloppet. Riktigt grusvägslopp och kanske inte riktigt min typ av bana. Passar däremot landsvägscyklister som vill köra ett mtb-lopp utmärkt. Jag gillar ju typ Billingeracet, Lida Loop och Karlstad XC där man får en bra mix av allt. Kommer presentera nya Karlstad XC banan mer bara jag har lärt mig den. Men den utlovar sand men minimalt med grus/asfalt.

Igår körde jag och Lisa en runda uppe vid flygplatsen……och alla sandgropar. Ett öken landskap som bjöd delvis på fin stig och bitvis på djup sand. Varm var det oxå…….. Men nu ska vi inte klaga på värmen, underbart väder.  Idag blir det några intervaller i Bryngan och ev på Tuggelite innan eller efter fotbollen. På Lördag kör jag Solstaloppet och ska försöka att inte vara allt för långt efter Anna-Carin i mål……hon är ju uthållig som få…..ska bli kul!

Sand…..
Öken

Annons

Mot flygplatsen.
Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.