Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Ett litet tips igen……tröskel o styrka.

Idag har jag kört Giro 4 igen. Synd att vara inne och träna men jag har en plan med min träning och försöker följa den. Sen är det roligare att köra i solsken och dagsljus ute men tiden räckte inte till idag. Var seg upp ur sängen efter nattjobb och Cosmo (hästen) var också tvungen ut och röra på sig……sen var det mörkt. Blev riktigt mör i benen efter dagens pass. Känns bra och det känns som det ger något positivt tillbaka. Ska bli kul när jag börjar köra kontinuerligt ute igen och se om träningen i vinter gett resultat. Giro block 3 ser ut enligt följande:

002

Börjar med uppvärmning och en brygga med 13 sek spurter. 8 min IT- 4 min vila- 4 min IT- 4 min vila- 10 min styrka -4 min vila – 6 min + 2 min IT- 4 min vila – och 4 st 3 min IT – 1 min vila mellan varje.  Kan vara något fel i beskrivningen men ganska rätt är det…..

Annons

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.