Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

God Jul allihopa!

Julafton och det älskar jag. God mat med familjen och lite julklappar på det. Här hemma är det lugnt i stugan, katterna har ätit frukost och får sin jul tonfisk i eftermiddag. Hästarna är ute i hagen och får julmorötter. Jag äter grötfrukost med gräddmjölk…….det är ju trots allt julafton. Dom flesta av er är kanske lediga från jobbet men jag jobbar inatt. Förkylningen börjar bli bättre så jag hoppas på träning till veckan. Får börja lite lagomt.

Vad kommer tomten med? Jag funderade på om jag behöver nåt cykelrelaterat. Men kom fram till att det enda jag skulle vilja ha är en Garmin cykeldator. Inte den mest avancerade men en 520 kanske. Kör nu med Garmin Forerunner 230 och den fungerar bra till både cykel och löpning men är ändå lite sugen på en cykeldator. Men på mellandagsrean kommer jag försöka hitta ett par slalompjäxor och kanske en hjälm.

Hoppas ni alla får en fin julafton och ät mycket god mat!

Annons

IMG_2111En liten pepp för er som oxå lider av denna eländiga förkylning………

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.