Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Grymma intervaller.

Försöker få ihop bra träningsveckor och lugnare veckor men det är inte alltid så lätt. Denna vecka har bjudit på ett riktigt bra intervallpass och ett riktigt bra snabbdistans pass. Snabbdistanspasset körde jag tillsammans med Henrik. Han är grym på långlopp och pressade mig runt en 40 km slinga där jag fick hålla riktigt hög puls bitvis. Såna pass är guld värda för mig. Sen körde jag med klubben i Tisdags och jag och Anna-Carin körde Brand och Polis SM banan 2 varv fullfart x2. Resten körde 1 varvx4. Puls och mjölksyra gav den dagen!

Det som kommer nu är Solstaloppet nästa Lördag. Ska tampas mot Anna-Carin igen så det ska bli kul. Var tvungen att välja Mörksuggejakten eller Solstaloppet och eftersom Solstaloppet är på hemmaplan samt att min sponsor Solstacykel är sponsor för loppet känns det mest rätt att köra det. Efter det är det Swix Uddevalla MTB som gäller. Inte så långt att åka och det verkar vara ett trevligt lopp.

Ett pass kvar imorgon på Ambulansen….8-20……sen går jag på min första 4 veckors semester någonsin……bara längtar. Cykla, träna häst, bada, slappa, njuta…..det är jag faktisk värd!

Visst är detta bästa emojin……..

Jordgubbar i massor nu……..blir självplock första veckan på semestern!

Annons

Säger bra en sak…. Specialized…….så grym cykel!

 

Min och Anna-Carins intervaller…….grymt!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.