Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Idag kör vi Zwift.

Hoppas ni alla har haft en fin julafton. Som vanligt äter man lite för mycket men i år blev det även för lite sömn. 3,5 timme på ett dygn är lite för lite för mig. Jobbade natten på julafton och hade väll hoppats på någon timmes sömn under natten,  men akuten var visst ett populärt resmål under julafton natten.

Tänkte smyga igång lite med träningen igår men var för seg. Blev att äta rester av julmaten hos föräldrarna……..och bli ännu segare…….så hamnade i soffan. Var nog lika bra det. Kroppen var inte så sugen på träning. Men idag kör jag lite Zwift. Blir inte fullfart men lite puls och lite svett ska bli gott. Nu behöver systemet komma igång.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa slalompjäxor eller en cykeldator………. Har ju mest användning av en cykeldator men vi ska till Branäs i februari och åka skidor……….och jag äger ingen utrustning längre. Tänkte att hyra skidor men egna pjäxor vore skönt…….nu vet jag inte hur jag ska göra med pjäxor………ole dole doff.

Annons

IMG_2159

Jag och Malte smälter julmaten i nya pläden…….som var till mig……inte katterna…….

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.