Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Kylan är här, men snön fattas.

Kylan har kommit men det finns ingen snö. Lite puder på backen bara men det är inget att ha. Körde vinterserien i Söndags och med frusna fina stigar och rolig bana så uthärdade jag kylan. Var inte så kallt men det blåste isande vindar. Måndagen åkte jag till badhuset och simmade, igår fortsatte jag min inomhus träning med spinning och idag blir det kettlebells. Jag tar mig liksom inte ut ensam på cykel när det är kallt…..

Några av deltagarna i Söndags.

image

Jag försöker vara med på nåt utomhuspass på cykel varje vecka under vintern men med oregelbundna arbetstider passar det inte alltid. Men på KMTI har dom många bra pass att välja mellan. Spinning, kettlebells, cirkelträning, yoga mm och så klart styrketräning. Men längtar efter snön och längdskidor…….då kan det vara lite kallt.

Annons

Man har gjort en mtb reflexbana i stan och den kommer jag prova nästa vecka. 4 km lång och förhoppningsvis rolig oxå. Så bara att ladda lampan och på med varma vantar och vinterskor.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.