Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Livet börjar komma tillbaka.

1 månad av förkylningar i omgångar och ingen bra träning. Rullat lite Zwift men inga hårda pass. Igår körde jag första intervallpasset på Zwift och det kändes helt ok. Såklart inte superbra men ok. Orkade hela passet……. 11 min climb hette det och var ökande watt i 11 min(6min-4min-1min watt ökning) x 3. Hamnade mitt i nåt race så kände mig som en katt bland hermelinerna.

IMG_2209

Idag ska jag faktiskt cykla distans UTE…….första utepasset på cykel för i år……..tror jag för det snöblandat regn just nu…… Zwift ligger ju bra till annars……men jag hoppas på uppehåll runt lunch.

Beställt nya handtag till cykeln från Cykelkraft . Cykeln har ju inte kommit än men skulle ha lite småsaker oxå så tog med ett par handtag. Har problem med handtag och gillar mjuka handtag med bra grepp. Extra viktigt om jag kör länge, det hjälper min dåliga cirkulation i fingrarna och gör att dom inte alltid blir vita och kalla. Har kört med Lizzard Skins senaste året, gillar dom men tror dessa kan funka bättre.

ladda ned (1)

Annons

ESI chunky grips. Värt att testa iaf…….nu ska bara cykel komma…..i April…….

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.