Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Livet efter Vasan.

Då har det gått några dagar sedan man gick i mål i Mora. Benen känns fortfarande lite krispiga. Cyklade lite i skogen både Söndag och Måndag och det var skönt att bara rulla på. Idag är jag ledare för OK Tyrs onsdagscykling. Kommer köra lite snabbare tempo runt delar av Karlstad XC banan. Karlstad XC går för övrigt den 11 september för er som vill köra den. http://www.karlstadxc.se

Resten av träningskompisarna ska köra intervaller. Känns som min kropp inte behöver intervaller idag…..nattjobb och Vasan i kroppen gör sig påmind.

image

Foto: Hans Schönning

Till helgen laddar jag mot Mariestad och Västgötacupen. Ska bli roligt att köra ett race igen.

Annons

image

Soft tur i solen.

image

Det här med hästar…… Grannens (Hovslagaren) dotter och min snälla Cosmo myser innan han får nya skor……

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.