Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Lugn vecka blev sjukvecka. Podd tips!

Skrev ju tidigare i veckan att jag var lite seg både Lördag och Söndag när jag tränade och att det passade fint med en lugnare träningsvecka. Nu är jag sjuk. Tror inte jag hade nån förkylning förra hösten/vintern, inte nån värre i alla fall som hindrade mig från att träna lite lätt. Började på Tisdag, planen då var att köra ett styrkepass på Friskis men då jag kände mig lite krasslig avbokade jag det. Vaknade igår med halsont, huvudvärk och muskelvärk i benen deluxe……..men ingen feber. Brukar bara få så där ont i benen när jag har feber men denna gång lurade kroppen mig.

Försöker bota mig själv med sömn, sov hela dagen igår. Sen körde jag min förkylningsdryck x flera.

Riven ingefära, pressad citron, honung och vatten.

626

Känner mig bättre idag, mindre muskelvärk men fortsatt ont i halsen.

Kryper ner i soffan igen och lyssnar på lite poddar. Har tidigare tipsat om bla, Prestera Mera, Coltings nakna sanning och Husky. Här kommer några fler.

Annons

https://www.acast.com/ettjadraliv

https://www.acast.com/cykelwebbenpodden

https://www.acast.com/tyngretrningssnack

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.