Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Mattila, Icebug och Oakley.

OK Tyr fixade ett skidläger i Mattila som jag, Lisa, Xara och Daniel åkte upp till. Fick ta mig 10 mil upp till Torsby för att få se snö….. Mattila ligger yttligare 4 mil längre bort. Var inte lika mycket snö som förra året men tillräckligt för att kunna åka längdskidor. På Lördagen var jag och Lisa med på skidskola som hölls av Erik Hansson och lärde oss “åka” skidor……inte “gå” skidor…..nyttigt och lärorikt för oss som inte åkt skidor så mycket dom senaste åren.

image

image

image

Xara Sand, jag och Lisa Hällsten åker madrass……se upp!!!!

Mina löparskor icebug har varit till stor nytta här hemma. Har ju inga dubbdäck på cykeln och vägar/stigar består av blankis. Är ju ingen löpare med nöden har ingen lag så löpträning har det blivit ändå.

OK Tyrs tjejträningar den här säsongen kostar en slant och har endast 15 platser. 8 bokningar första dagen och vi ser framemot en bra nybörjarkurs i MTB.

Annons

Västgötacupen har kommit ut med sina tävlingsdatum för ett tag sedan……jäkla pyssel att lägga jobbschema, hästschema, tävlingsschema när det är för lite timmar på dygnet…..

image

Jag bara älskar solglasögon och försöker hålla fingrarna borta från köp knappen. Kan rekommendera http://www.sportbrillor.se där finns både snygga Oakley, X-kross och Rudy Projekt mfl för er som letar nya glasögon inför 2017. Själv älskar jag mina Oakley…..

image

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.