Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Midsommarafton är över, midsommardagen börjar närma sig slutet. Hade en trevlig dag med vänner igår. Kom tidigt i säng men hade lite svårt att somna. Började jobba kl 07 idag så var uppe och skutta runt vid 05.20……då hade väll vissa inte hittat hem än. Såg några eftersläntrare påväg till jobbet…..lite små slitna såg dom ut?.

Efter jobbet idag körde jag lite grusväg och några stigar. Skulle köra på lite i 90 minuter tänkte jag så tryckte på lite bitvis och låg runt mjölksyratröskeln och nötte. Har kört lugnt hela veckan och det kändes bättre i benen idag. Vad gör man åt sega, tunga ben?

Jag älskar solglasögon……med riktigt bra lins. Tyvärr kostar det ju endel men kan ju liksom inte låta bli……

image


image

Annons

image

image

 image

Näää, inte dom……det var Svensk Midsommar…….

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.