Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Mot semester……

Nu längtar jag verkligen efter semester. Känner mig allmänt trött och sliten. Två veckor kvar att arbeta……. Det blev ju inget Lida Loop för mig då jag varit lite krasslig. Nu funderar jag fortfarande på Mörksuggan eller Solstaloppet, dom lyckas ju gå samma helg.

Idag har jag tid att träna lite nu på förmiddagen. Men kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på. Det har regnat massor och har ingen större lust att halka runt i skogen idag men jag kanske får göra det ändå. Alternativ två är att springa ute på Skutberget…..en kopp kaffe och jag får bestämma mig om det överhuvudtaget ska bli nån träning.

Veckan som varit har träningen varit av varierande kvalité. Intervaller och skogsrull har det blivit, inte så mycket men nåt pass fick jag ihop.

Följde Vätternrundan via datorn lite under dagen. Kanske behöver en ny utmaning till nästa år? Men skulle jag ge mig på VR så skulle jag nog försöka köra i en sub grupp. Att rulla runt den pölen ensam skulle jag aldrig göra. 30 mil är låååångt……

Annons

Hade massa bilder men nu har visst wordpress gått från 10 MB uppladdning till 1 MB uppladdning………vad händer?

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.