Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Mycket jobb och kramp.

Snart är min 65 timmars vecka över. Sliten och nöjd över detta. Var ganska pigg ändå igår när jag kom hem så bestämde mig för att åka till Karlskoga och sista deltävlingen i Värmlandsserien. Det var en rolig bana, nästan bara stig på ett underbart fint ställe djärfstugan. Trollskog vid en liten sjö och fina stigar som mest gick upp eller ner. Ingenstans att vila och få omkörningsmöjligheter men roligt och jobbigt.  Var en nygjord stig på nån mossig plats där jag körde fel och hamnade bland några granar som inte ville släppa igenom mig. Fick backa ut tillbaka medan Mia passerade och försvann…..hann nästan ifatt men hon lyckades återigen hålla undan. Den ständiga 2:an fortsätter att jaga en seger……

image

Annons

image

Har nog druckit lite för lite senaste dagarna när jag jobbat för jag har aldrig haft sån kramp i benen som inatt. Så fort jag rörde på mig vaknade jag med kramp i låret, vaden eller foten……en elektolyt tablett till frukosten får det bli. Så sömnen har inte varit den bästa. Ryggen tog en hel del stryk igår oxå på alla rötter, blev riktigt trött i kroppen.

Imorgon blir det lite rull och cyklar bort o kollar MTB SM för brand o polis.

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.