Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Nattjobbsvecka och raspig hals.

Veckan närmar sig sitt slut. Jag har jobbat natt i veckan och AC i Ambulansen och på jourrummet har gett mig raspig hals. Skulle kört intervaller idag men får hoppa över det och hoppas på att den onda halsen försvinner. Det har inte blivit någon träning denna veckan förutom igår då jag var ute och rullade lite lugnt i 90 min. Nattjobben tar hårt på kroppen ändå och jag har helt enkelt inte haft tid för cykling. Nu hoppas jag iaf kunna rulla lite lugnt imorgon och på Söndag så halsen är bra tills på Måndag och Värmlandsserien i Filipstad.

Tänkte väll inte köra Lida Loop men då Lisa frågade så ändrade jag mig. Gillar ju verkligen Lida Loop och tycker att banan är bland dom roligaste i Långloppscupen tillsammans med Billingeracet. Men jag jobbar Lördagen före Lida så det blir till att packa bilen tidigt på Söndagen.

Idag har jag njutit av utsikten……..djuren gömde sig dock…..

Annons

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.