Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Nu börjas det lite smått.

Har snart slut på min 2 veckors höst semester. Börjar få den där vill inte jobba igen känslan. Skönt att bara hänga runt på gården, cykla lite och göra ingenting. Men jobba måste man och som tur är har jag faktiskt ett bra jobb trots allt elände man faktiskt stöter på ibland. Har hunnit med både Sälen och Trysil och har faktiskt planer på att hinna Trysil en gång till innan snön faller där borta. Det är fantastiskt roligt ställe.

Har börjat träna igen så smått. Xara drog mig med på ca 8 km trail run…….det gav go träningsvärk i höfterna. Tänkte köra trail run åtminstone 1 gång i veckan hedanefter. Kul träning och jobbig. Trots lågt tempo var pulsen hög.

image

I Onsdags var jag ledare för OK Tyrs cykling. Regnet öste ner och vindarna var inte nådiga. Blev nån typ av snabbdistans med gruppen och trots allt blev det ett bra träningspass. Nu funderar jag på vad jag ska köra imorgon……blir nog lite lugn distans för att köra intervaller på Lördag.

Sitter nu och kollar Netflix, American Odessey kan rekommenderas. Dricker the av ingefära, citron och chili……testa, det är gott!

image

 

 

Annons

 

 

 

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.