Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Värmen har kommit och jag bara älskar sommar, sol och värme. Jag är absolut ingen vintercyklist som jagar mil i benen i minusgrader. Härom dagen körde vi träningstävling runt 8:an. Slingan på Strava döpte Henrik visst till Ankis åtta, schysst å ha en egen åtta……som Olof Hagliden visade mig?. Men döpt är döpt…….

image

Lite upp och lite ner, en snabb del och en teknisk del. Rolig sträcka och jobbig. Kolla in min Strava om ni undrar vad jag tränar.

Var till doktorn idag med luftrören. Lungorna var mer än ok. Rena hästlungorna och långt över gränsvärdet för damer i min ålder. Men jag får någon slags kramp i luftrören vid ansträngning. Får prova en mindre dos Bricanyl nu och se om det hjälper. Luft måste man ju ha.

Annons

Skulle tränat lite idag. Tänkte lufta racern men var så trött i kroppen efter nattjobb att jag landade i stallet istället och bara slappade runt. Nya tag imorgon då vi ska jaga varandra i Bryngfjorden. Intervaller!!! Min favorit träning när man inte lullar runt på tekniska stigar.

image

Kan bara skvallra om att Garmin klockans värden stämmer ganska bra…..det trodde jag inte.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.