Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Nytt inför 2018.

Dagen efter nattjobb och det blåser storm ute. Har inte fått så mycket gjort idag men ibland måste man vila oxå. Har kört igång lite med träningen igen efter Trysil och Sälen. Distanspass och tröskelpass har det blivit. Sen Trail Run som jag tycker är roligt.

Ny cykel är beställd inför 2018 och med hjälp av Solsta Cykel och Specialized blir det ett spännande år igen. Fler nya samarbetspartner är på gång men kommer presentera alla framöver under vintern när jag får bloggtorka.

image

image

För övrigt är min Specialized Epic Expert WC 2017 till salu. Storlek M. Skicka ett mail vid intresse och info.

Annons

Nästa vecka kör jag och Xara ett lokalt multisportrace här i stan. Trail Run, MTB, och MTB-O i mörker?. Jag kan inte orientera och absolut inte i mörker så får förlita mig på Xara som kört lite sånt här förut……i dagsljus….. Missing People är underrättade om detta event……

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.