Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Pannben och belöning.

Igår vet jag inte vad jag tänkte när jag anmälde mig till 3 timmar spinning…..tycker 90 minuter är länge…..men 3 timmar…..otur när jag tänkte???

Hur som helst gick passet över förväntan men pannbenet fick ändå jobba. Trevligt gäng som peppade varandra. Vi körde Giro 1 och Giro 2 på en gång. Idag har benen och skinkorna gjort sig till känna…..seg, stel och lite öm. Som träning idag blev det inte intervaller. Inte heller distans då jag råkar tycka att det är mer ett straff att behöva köra asfalt ensam i 3-4 timmar. Grusväg och stigar går bra men det här med asfalt och bilar är inte min grej. Men visst är det trevligt när man är flera och tiden rinner iväg. Vad gjorde jag då en ledig Måndag? Jag tog en långpromenad i terrängen på Skutberget när grusvägarna här hemma är isbanor. Långpromenaden fick bli belöningen. Skutberget i Karlstad är ett underbart ställe vid Vänern. Fina badplatser, löparspår, längdskidor, litet gym, bra matställe, camping, grillplatser, discgolf och mtb-bana dom har till och med en whippet race bana……mm. Är ledig imorgon också…….kanske får börja ladda redan nu om jag ska ta mig ut på cykeln. Dom där dubbdäcken jag plockade av vore inte så dumma just nu……där hade jag otur igen…..och har ingen lust att byta tillbaka. Hoppet är det sista som överger……jag hoppas på barmark om några dagar.

Här är 3 timmarspasset Giro 1 + Giro 2.

giro4giro-diagram1

Dagen började med att det var kö till dyngstan……..

003

Sen byttes däck mot skor.

ab

Annons

Skutberget

007

008

MTB-banan…på vissa partier var det nästan sommarbana…..andra inte.

009

012

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.