Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Räddningstjänsten och seger i KM.

Började Lördagen med att vara med på Räddningstjänsten i Karlstads 125-års jubileum. Pappa som varit verksam i räddningstjänsten hela yrkeslivet var med och visade upp Karlstads Ambulans från 60-talet och jag hade vår nyaste Ambulans från 2016. Detta som uppladdning inför OK Tyrs KM, hann precis köra ett varv på banan som uppvärmning så var det dags för start.

013

Var inte speciellt laddad efter att ha varit snuvig och lite rosslig under veckan samt haft nackspärr men det kändes ändå ok att köra. Ville inte pressa mig max för jag var sugen på att köra kvällsetappen också, MTB-kåsan. Den körde vi till förmån för Rosa Bandet. Men jag var sliten efter KM loppet och beslutade snabbt att inte köra kvällsetappen. Det blev seger i KM och jag får vara klubbmästare i ett år. Vi bygger ny bana uppe vid klubbstugan och med lite tur kanske OK Tyr kan erbjuda en fin och rolig XCO tävling 2017. Vi har ju redan långloppet Karlstad XC men kan man genomföra ett XCO race också vore ju detta toppen.

021 024 025 026 028

Foton: Xara Sand

Annons

Vinnare av herrklassen blev Olof Hagliden som också satt ihop en film på KM och MTB-kåsan.

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.