Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Så rolig träning…….

I Måndags kallade grabbarna till intervaller på varvbana i Forshaga. Bra fart, rolig bana, jaga. jaga, jaga……. Både jag, Lisa och Xara var på plats. Banan är bitvis lite teknisk med endel rötter, stockar, stenar, kurvor och kortare kuperade partier. Ett parti går på åsen till älvkanten…….titta ej vänster var budskapet från Christoffer, då blir ni blöta……. Vi körde 2 varv i taget (ca 7-8 min) på banan 4 eller om det var 5 gånger……..kommer faktiskt inte ihåg……minnet är fantastiskt ibland….

Vi började första omgången med gemensam start. Resterande intervaller körde den som kom sist först osv med ca 20 sek mellanrum. Då får du både jaga och bli jagad. Resultatet……..du kör fortare och tar i mer!

Prestera Mera grabbarna har pratat lite träning mm med Alexander Wetterhall.

Annons

http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oYlLDlsrOo8&w=560&h=315]

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.