Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Säsongen 2016 närmar sig…….eller.

Såg ut som våren var på ingång för några veckor sedan…….nu är det minst 10 cm nysnö ute som fallit under natten. Idag är det träning på crossbanan kl 18…….lär bli tungt i all snö. 3 x 20 min ska vi köra. Vet inte om det går att köra på något eller om det mest blir balansträning. Vi får se hur  mycket snö det faller under dagen om jag kör eller inte. Ett träningspass blir det iaf…….har ju vilat benen i 3 dagar nu och känner mig bättre i kroppen…. men blir det inne eller ute är frågan.

Idag ska jag börja skriva ihop något bra till kommunen så vi kan få göra en bra träningsbana i skogen för alla som kör MTB. Vi behöver ett ställe att vara på där alla i klubben kan träna och där det finns möjlighet till toa/dusch. Nu är vi ju del av en orienteringsklubb och har klubbstuga och bra område runt stugan men problemet är alla motionsspår i området. Blir att lista ut nån bra bana som inte “stör” motionsspåren…… Karlstad kommer bli ett bra ställe för MTB, vi jobbar för att få markerade leder i I2 skogen och på Sörmon så flera kan ta sig ut på mtb och hitta alla roliga stigar vi har i området. Ni som inte kört Karlstad XC……gör det! Klart ett av dom bästa långloppen, tyvärr går det samma helg som SM i XCM i år……..dubbel skit på det.

Snart så har vi sol och värme som på Cypern.

Sunshine Cup på cypern……..nån mer som blir sugen på att säsongen ska dra igång?

Annons

http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ze7NcBPaOZE&w=560&h=315]

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.