Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

SM-banan och Solstaloppet.

Tog en dagstur till Värnamo på typ 60 mil med trevlig sällskap av Xara och Viktoria. Mtb, fika, mat och tjejsnack…..bra dag helt enkelt. Körde  igenom SM-banan som är grymt rolig. Fantastiskt jobb av Keith & Co!!!!

image

image

image

image

image

Annons

I Lördags var det dax för Solstaloppet här i Karlstad. Start från stora torget i centrum och ut på i2 skogen. Mest grusväg men några stigar bjöds det på. Valde att köra 30 km loppet då 60 km är två varv på samma slinga och det lockade inte. Sen skulle jag jobba natt Lördag och Söndag så behövde lite energi sparat till det. Planen var att vinna loppet på ett smart sätt. Släpp tjejerna efter första stigen innan Bryngfjorden och låt dom trampa på uppför Bryngan. Själv tog jag det lugnt uppför, ingen mjölksyra. Sen var det bara att köra ända in i mål. Kul med en seger på hemmaplan! Efter några tunga veckor känns det nu bättre i kroppen igen. Kommer köra Mariestad på Söndag men inte vrida ur benen helt, för Fredagen efter står jag efter lite tvekan på startlinjen i Värnamo på SM. Så Mariestad får mest bli ett tuffare träningspass utan prestation på resultat.

image

image

image

Jag och grymma tvåan Klubbkompisen och träningspartnern Lisa Hällsten??.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.