Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Teknikträning Endurobanan.

imageHar hittat vägen till den gömda Endurobanan i Karlstad. Perfekt plats att träna teknik på. Kör ju väldigt blandad träning just nu. Det är Kettlebells, MTB, spinning, cirkelträning, trail run och simning. Tränar det jag känner för och i ärlighetens namn blir det inte så mkt cykel ute. Men det gör inget, då är jag mer sugen på  cykel när våren kommer. Då snön lyser med sin frånvaro står ju skidorna och bara väntar i förrådet på att få komma ut oxå. På onsdag kör Keith ett tröskelpass ute på lilla crossbanan. Det tänkte jag köra. Sen blir det distans på Lördag och vintercupen på Söndag så lite mer cykel ute den här veckan.

Tillbaka till Endurobanan. Jag och Xara var där och körde. Väldigt blött men det verkar som crossarna har kört upp stenhällarna väldigt bra då det var halkfritt trots blötan. Knixigt och tekniskt. Naturliga stenkistor, pumptracks och massa roligt att ta sig igenom.  Kommer bli grymt att prova banan till sommaren då den är torr.

Annons

imageimage

image

image

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.