Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Trots 62 timmars vecka……

Jobbat 62 timmar söndag-söndag…….slutade kl 08 idag Måndag. Lite sliten faktiskt……Hade tänkt att träna idag men hoppar faktiskt över det. Trots mina 62 timmar på jobbet lyckades jag ändå få till strax över 6 timmars träning. Dom kommande veckorna ser mer träningsvänliga ut, inte så många arbetstimmar mer än normalt. Och i slutet av månaden väntar Isaberg med klubben samt säsongsstart med Dalslands XC. Hoppas nya cykeln dyker upp inom kort.

Idag kom den sista snön ner…….det måste vara den sista för nu är jag rejält trött på vitt. Enda fördelen är att hästarnas hage är ren och inte 10 cm lera. Men utöver det suger det verkligen.

Imorgon tänkte jag köra Sir Wiggo Intervaller på Zwift igen. Och på Onsdag snöra på mig Icebugs och kolla hur mkt snö det är kvar på stigarna med lite trailrun……eller snöpulsning……det återstå att se. Solskenscyklisten önskar +grader på Torsdag för då är jag ledig och sugen på lite eftermiddagsdistans. Den årliga Långfredagscyklingen missar jag som vanligt, lika så långfredagstravet på Färjestad. Hade lagt mig ledig på önskeschemat men det var visst fler som gjort det och några måste ju jobba. Så hela påskhelgen i den “gula” igen då.

26 Mars 2017

vår

26 Mars 2018

vår2

Annons

 

 

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.