Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vi är fortfarande i Januari och det nya året har precis börjat. Men tänkte berätta lite om mina planer för våren. Just nu när många är ute och kör distans i kylan sitter jag hellre på trainern i värmen och kör intervaller. Så det kommer bli hel del distans fram i vår när det är lite varmare. Hoppas på att mina långa intervaller ska göra mig starkare i kombination med styrketräning. Längre fram i vår när jag kör mer distans kommer jag köra lite kortare/snabbare intervaller, kör det oxå nu men inte så ofta………gillar att testa hur kroppen reagerar på olika sorts träning och bryr mig inte om hur andra lägger upp sin träning. Tror inte alla kan träna lika för att nå resultat utan man måste hitta sin egen träning som fungerar. Min träning måste fungera ihop med Betties träning och jobb.

Händer väll inte så mycket fram till April då det är träningsläger på Isaberg med klubben och första tävlingen Dalslands XC. I Maj är det Billingeracet och Långa Lugnet som jag planerar att köra sen får vi se vad sommaren erbjuder.

Under veckan har det blivit Zwift intervaller. Cirkelgym och Trailrun.

Annons
DCIM100GOPROGOPR0923.JPG
Mörkt i skogen under löpningen. 

bettie4

Lördag förmiddag och träning för Bettie när resten av OK Tyr kör distans. Här vilas det mellan heaten.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.