Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Varierad träning å reflexer.

Ser lite vinterbilder på instagram där folk åker skidor och cyklar i snön, lite avis faktiskt. I Karlstad har vi barmark och minusgrader. Igår kom det lite regn vilket gjorde grusvägarna här hemma till isgata. Blir att ta bilen till vintercupen idag. Cykla bort till Forshaga via grusvägen är bara att glömma om man har odubbat som jag har. Går nog att balansera på vägkanten men det har jag ingen lust med. Asfaltsvägen dit är ok men Karlstad polisen är visst på krigsstigen mot cyklisterna…..har inga reflexer på hjulen och det kostar 750kr, något flertalet av oss cyklister fått erfara sista veckorna. Har dom inget bättre för sig än jaga cyklister. Tycker dom flesta är duktiga på att synas med gula jackor/västar och lampor……kan dom inte nöja sig med att vi syns bra. Finns för övrigt några reflex rör på bl.a. Biltema att sätta på ekrarna, får väll skaffa det.

image

Senaste veckan har inte varit så mycket cykel för min del. Har mest blivit spinning, cirkelträning och simning samt något löppass och vintercupen. Känns bra att göra något annat än cykel just nu. Väntar ju fortsatt på snön och längdskidor men ser ut som jag får vänta ett tag till.

Lusserejset på Luciakvällen var riktigt roligt. Vi körde reflexbanan som bjöd på några roliga och tekniska partier på frostigt underlag.

Annons

image

Nu ska jag dricka upp kaffet och fixa stallet innan dagens vintercup.

Vi hörs!!!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.