Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Västgötacupen imorgon.

Imorgon bär det av mot Kvänum och Västgötacupen. Mitt första XCO race och mitt första race i D40. Lisa och Xara värmer upp med Säter idag men jag vilar mig i form……hinner ju inte med allt. Har jobbat mycket och kommit hem sent så träningen har blivit lite efter och värre kommer det bli nu under en 14 dagars period…….lagomt till Billingeracet. Men som sagt, vila ska ju vara bra…… Säsongen är lång och det är väll tur för formen är lite svajig för dagen.

Hoppas i alla fall att det kommer bli en rolig dag imorgon. Ett hårt kravlöst träningspass för att få igång kroppen igen siktar jag på. Sen är det ju roligare om det går bra……..så är det ju faktiskt. Är ju tävlingsmänniska så vi får väll se hur det går med kravlöst. Men det ska bli kul att få sätta igång säsongen. Hoppas vi ses imorgon i Kvänum.

Hittade en bild på min första tävling. Karlstad XC september 2014. Ägde bara en cykel, skor och en hjälm, inga cykelkläder så det fick duga med löparkläderna……..men det gick ju också bra. Hade väll cyklat lite i 1,5 månad och gjorde faktiskt ett ganska bra lopp. Så det hänger inte på kläderna, ta det ni har och ge er ut i skogen och upptäck MTB.

Annons

10550824_581917415247098_6324559156460903259_n

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.