Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Vilodag från cykeln.

Idag var det Värmlandsserien i Filipstad men i Söndags efter Västgötacupen i Mariestad åkte jag och tog ett x-pass på akuten under natten. Så idag efter jobbet på Ambulansen var jag bara trött. Tog ett litet pass i gymmet men fick larm innan jag var klar. Svettig och ofräsch drog jag på larm och sen åkte jag hem. Tar ju lite x-pass i hopp om att jag kan köpa en heldämpad cykel till nästa säsong. Har tittat lite på http://www.allebike.nu alla verkar nöjda med dessa cyklar. Sen beror det ju lite på vad min lokala cykelaffär kan fixa fram till bra pris. Allt handlar ju om kontakter och fixa bra pris. Cykelsporten är dyr och det är inte bara cykeln som kostar…… Slitna komponenter ska bytas, däck, energi, startavgifter, resor, boende, kläder mm. allt kostar pengar. Men jag ser redan fram emot 2017.

Åter till idag. Lite styrka på jobbet och sedan avkoppling i skogen med Cosmo. Bara att få komma ut i skogen och tystheten är så skönt ibland. Inte bara träna utan få vila kroppen och hjärnan bakom en hästrumpa kan göra underverk……

imageHittade en annan bra bild på nätet som skulle passa på akuten……

Annons

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.