Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Har bara cyklat lugnt den här veckan. Benen har ju varit lite krispiga sen Karlstad XC. Har varit allmänt sliten efter massa jobb och träning/tävling. I onsdags var det OK Tyr träning men det var i fint tempo på massa roliga stigar. Vi hamnade bl.a. ute på en havreåker……vi höll oss dock på kanten så hoppas inte bonden skickar en havre faktura till Tyr…….

image

Igår hade vi tjejträning. Körde på KMTI banan och det är en ganska teknisk bana med mycket stenhällar och dropp samt lite trixigt uppför och nerför. Tjejerna är superduktiga och tuffa. Några vurpor, men mest bara lycka och seger över sig själv.

imageimage

Annons

Idag blir det en långtur och bara njuta av stillheten i skogen. Fina stigar och ta siktet mot Vänern. Vila hjärnan och trampa runt benen.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.