Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Vinterdag som levererar.

Söndag och nydragna skidspår på I2 skogen. Alla grusvägar där vi brukar cykla har nu blivit skidspår. Skate i mitten och klassiska spår på sidorna. Det brukar vara mycket folk i rörelse runt I2 skogen men idag var det nog rekord. Folk som åkte skidor i solen. Vissa promenerade på skatebädden………tror inte dom fattade att det var skatebädd……men den var ganska hård så det blev ingen större skada. Jag börjar få in tekniken på skate. Är bra vägar och lagomt kuperat på I2. Körde själv idag så kunde hålla ett lugnt tempo och bara koncentrera mig på att få in rätt teknik…….eller rätt och rätt……nån stil som tar mig framåt och känns bra. Men måste be nån hjälpa mig glidvalla dom, har nästan inget glid.

Imorgon blir det Zwift intervaller igen. Denna vinter sen jag skaffade Zwift har det bara blivit intervaller baserade på Watt istället för puls. Pulsen tittade jag på förut men eftersom den är så ojämn så kör jag nu bara efter Watt. Ena gången har man tex 165 i puls och nästa gång 158 och är tröttare…….

IMG_0006

IMG_0009

Annons

IMG_0005

IMG_0010

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.