Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Ambulanssyrra med puls

Zwift och längdskidor.

Veckan har varit ok träningsmässigt men inte mer. Intervaller på Zwift, kör fortfarande lite längre intervaller men ska nu börja lägga in lite kortare. Sen har jag kört längdskidor. Härom dagen var det isiga men ok spår. Kör med tejp och det fungerade fint. Nästan ensam ute på golfbanan med pannlampa och när det flyter på är längd roligt. Mindre roligt var det idag. Sönderkörda spår, inget glid och absolut inget fäste…….då är längd något av det värsta men kan ägna sig åt. Åkte hem efter 7,5 km……..

Det var roligare i Mattila………

004

Annons

Fick ett extrapass imorgon så det får bli skateskidor för dom kronorna…….blir lite lättare att jobba en Söndag då.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.