Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossLandsvägMTBÖvrigt

Craft lanserar ny generation underställ

beActive_Comfort_AW15_50Till vintern lanserar Craft Sportswear den nya generationens underställ: Active Comfort. Serien, som ersätter trotjänaren Active – svenska folkets favorit under årtionden, består av mjuka och sköna plagg för den som vill ha ett underställ för alla typer av fysisk aktivitet.

Tack vare en zonanpassad design med en mix av 70% polyester och 30% polyamid påstår Craft att nya Active Comfort är ett underställ som både andas bra samtidigt som materialet är ”gosigt och mysigt”.

Active Comfort passar bra till Vasaloppsträningen, till pulkastunderna med barnen, alpin skidåkning eller varför inte på kyliga vinterrundor med cykeln eller svettiga cycloscross-sejourer i leran under kalla vinterdagar. Det är ett underställ som värmer den som är lite frusen av sig – och som är utvecklat för att fungera för all typer av aktiviteter.

Plaggen finns som långärmad och kortärmad tröja, byxor och boxers för dam och herr. Bland färgerna finns nyanser som dynasty, brisk, ruby, crush, grey melange och black.

Annons

Rek priser och några av de tillgängliga färgerna:

boxer
Boxer – 250 kr
1903716_1810_Active Comfort_RN_LS_F copy copy
Långärmad tröja – 350 kr
1903717_1336_Active_Comfort_Pants_F
Långa byxor – 350 kr
1903790_1410_Active_Comfort_RN_SS_F
Kortärmad tröja – 300 kr

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.