Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossLandsvägMTB

Digitsole släpper trådlös värmesula

04---DIGITSOLE---Warm-Series---ProductGillar du elektroniska prylar och fryser om fötterna när du cyklar? I så fall är du inte ensam. Ett år efter att ha valts till en av de tio bästa nyheterna på 2015 års Consumer Electronics Show-mässa (CES) lanserar Digitsole den interaktiva och revolutionerande värmesulan i 21 länder. I Skandinavien kommer konsumenten att kunna ta del av nyheten lagom till julhandeln.

Den nya versionen av värmesulor kallas ”The Warm Series”. Genom att de är anslutna till din smartphone och även interaktiva kan de värma dina fötter med hjälp av en justerbar termostat samt även registrera din aktivitet. The Warm Series integrerar uppvärmningsteknik som utvecklats av Zhor-Tech, och integrerar även deras olika sensorer som kan samla in och analysera användardata. Förutom att värmen förbättrar blodcirkulationen är det möjligt att följa din dagliga aktivitet med olika funktioner såsom stegräknare, avstånd du gått samt din kaloriförbrukning. Dessa sensorer som är placerade rakt under fötterna gör det möjligt att få en mer exakt aktivitetsberäkning jämfört med vanliga anslutna vristband.

För att ha glädje av all information och interaktion med den anslutna sulan finns en speciell Digitsole-app för iOS och Android. Appen kommer att uppdateras regelbundet för att användaren ska få nya funktioner och en ännu bättre upplevelse.

The Warm Series är också vattentät med en IPx5-certifiering och kan användas i alla förhållanden: för dagligt välbefinnande, för fritidsaktiviteter och i yrkessituationer. Dessutom gör denna certifiering The Warm Series till den säkraste produkten i sin kategori.

Digitsoles styrka bygger på en unik kombination av teknik i framkant som utvecklats av Zhor-Tech och Karim Oumnias skoexpertis. Zhor-Techs affärsidé är att utveckla och tillgängliggöra tekniska innovationer som kommer att revolutionera skomarknaden. The Warm Series är mycket representativ för detta partnerskap”, hävdar Tamim EL Zein, affärsutvecklingschef på Zhor-Tech.

Annons

 

Förutom funktionen med anslutning använder Digitsole fyra tekniker som ger komfort och välbefinnande hos användaren:

  • Shock Heel System – en dämpande kuddsektion placerad bak på innersulan för att absorbera stötar och sprida fotens vibrationer.
  • En Flex Zone-sektion på innersulans främre del för att optimera den naturliga fotrörelsen.
  • Fotvalvsstöd för fotkomfort.
  • X Torsion-system och sidoväggar för att ge foten bättre stabilitet.

Priser och tillgänglighet

Digitsoles The Warm Series kommer att finnas tillgänglig i oktober/november 2015 i 21 länder i Europa, Nordamerika och Asien. I Sverige kommer rekommenderat försäljningspris att vara SEK 1.995.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.