Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Garmin Index Smart Scale hjälper dig hålla koll på kroppen

Garmin Index Smart Scale håller koll på vikt, BMI, muskelmassa, vätskeprocent och mycket mer...
Garmin Index Smart Scale håller koll på vikt, BMI, muskelmassa, vätskeprocent och mycket mer…

Garmin som mest är kända för att tillverka GPS:er och träningsutrusning med GPS-teknik tar ett allt större grepp om den växande marknaden för den hälsomedvetna motionären. Senast ut är en uppkopplad våg som säger sig kunna hålla koll på allt ifrån vikt och BMI till kroppsfett och vätskenivå.

Vågen som heter Index Smart Scale är en uppkopplad våg som mäter vikt, BMI, muskelmassa, benmassa, kroppsfett och vatten i procent. Index Smart Scale är ytterligare ett verktyg från Garmin som hjälper dig mot en bättre hälsa. Vågen hanterar upp till 16 olika användare och laddar automatiskt över mätdata via Wi-Fi till Garmin Connect™. Index Smart Scale är den första monitorn för kroppssammansättning som integrerar direkt i Garmins egna system.

“Index Smart Scale är ett spännande tillskott till Garmin-familjen”, säger Andrew Silver, produktchef för Garmin Fitness.

“Vi är glada över att kunna erbjuda denna produkt till alla löpare, cyklister och multisportare som letar efter en smart lösning för att mäta kroppssammansättningen tillsammans med all annan data de har i Garmin Connect”, fortsätter han.

Annons

Index Smart Scale mäter vikt, BMI (Body Mass Index), muskelmassa, benmassa, kroppsfett och vatten i procent. Den är enkel att starta upp via en smartphone1, Wi-Fi2 eller ANT+™3. Den har en slimmad och modern design med en tydlig LCD-display och stora siffror för enkel avläsning.

Du kan programmera in upp till 16 olika användare och automatiskt föra över data till ditt individuella Garmin Connect-konto. Genom att helt enkelt kliva på vågen, kommer den automatiskt känna igen dig och trådlöst synkronisera dina mätningar, vilket gör din data tillgänglig i Garmin Connect på din dator, och i appen Garmin Connect Mobile. Tillsammans med din sömn och aktivitetsmätning i Garmin Connect ger tillägget med vikt dig en mer heltäckande bild av din hälsa och ditt välbefinnande. Du kan också länka till ett MyFitnessPal-konto för att automatiskt synka kalorier och näringsinformation, så att du kan se aktiva och konsumerade kalorier och även hur långt du har kvar till ditt mål (baserat på dina mål i MyFitnessPal).

Index Smart Scale kommer finnas i vitt och svart och beräknas finnas tillgänglig i november 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 1 799: –

Tags : bmivågvikt

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.