Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
HighlightsNyheter

INFOKVÄLL OM HÄFTIGA VÄLGÖRENHETSLOPPET AFRICA CLASSIC + UTLOTTNING

I det nya numret av Allt om MTB som kommer i butik nästa vecka kan du bland annat läsa om det unika etapploppet Africa Classic runt Kilimanjaro, som är ett välgörenhetslopp nästa höst dit Sverige för första gången fått 20 platser. Loppet körs av den afrikanska hälsoorganisationen Amref Flying Doctors, som har en lång historia av att hjälpa människor på delar av den afrikanska landsbygden som inte nås av sjukvård normalt sett. Deltagarna i loppet får ett unikt äventyr på den afrikanska savannen, och deras insats för organisationen blir att de genomför en insamling på 5000 euro vardera som går till organisationens olika projekt.

Nästa vecka, den 7:e november kl 18-20, finns det chansen att deltaga i en infokväll om loppet i Stockholm. Bland annat kommer man få höra upplevelser från loppet av den holländske deltagaren Stijn Wopereis som var med i årets lopp, och ställa frågor om allt från cyklingen till insamlingen eller projekten.

Som en extra morot att boka en av de 20 platserna redan nu lottar man under infokvällen ut en av sju platser till en rundflygning på savannen i ett av organisationens ambulansflygplan, bland dem som anmäler sig till loppet. Känner du att välgörenhet och MTB-cykling på savannen låter som din slags blandning, då föreslår vi att du söker dig till Amrefs lokaler vid Hötorget i Stockholm nästa torsdag, på Luntmakargatan 25. Här kan du läsa mer om loppet: https://www.africaclassic.se/

Här kan du anmäla dig till infokvällen: https://simplesignup.se/event/158535

Annons

Och här kommer en video om loppet, som körts med deltagare från Holland i ett flertal år:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.