Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossLandsvägMTBÖvrigt

Kaxiga Craft har tröttnat på dåliga kopior

Copy-craftDet svenska företaget Craft har tröttnat på alla som misslyckas med att kopiera varumärkets framgångsrika funktionsunderställ. I en kaxig reklamkampanj vill de försöka förbättra de underställ som utvecklas runtom i världen, och företaget lämnar nu ut alla mönster och mallar för Craft Active Extreme, som förmodligen är världens bästa funktionsunderställ.

Varje år översvämmas marknaden med nya varumärken som hävdar att de erbjuder ”funktionella underkläder”. Men sanningen är att de flesta av dessa varumärken inte riktigt vet vad de pratar om, något som Craft – pionjär och gigant inom funktionsunderställ – har tröttnat på.

”När du är bäst på någonting tenderar andra att kopiera det du gör”, säger Crafts vd Jonas Peterson. ”Tyvärr leder detta oftast till dåliga kopior, vilket vi helt enkelt inte kan acceptera. Vi har därför bestämt oss för att avslöja alla våra hemligheter och på så vis hjälpa våra konkurrenter att göra rätt.”

Webbsidan ’How to copy Craft’ är framtagen för att visa dig exakt hur du kan kopiera världens bästa underställ Active Extreme.

Alla mönster, mallar och sömmar samt all information om tillverkningen av de olika materialen finns på www.how-to-copy-craft.com

Annons

”Vårt övergripande mål är att se till att idrottare på alla nivåer över hela världen tränar med optimal kroppstemperatur”, säger Jonas Peterson. ”Genom att ge våra konkurrenter tillgång till våra mönster och mallar hoppas vi att de förbättrar sina produkter och så småningom når upp till vår nivå.”

Kampanjen pågår och kommer att fortsätta till Craft kan se en rejäl förbättring i konkurrenternas design och tillverkning av funktionsunderställ.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.