Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 12 – Ett års abonnemang på Readly

Det är en speciell känsla att läsa en papperstidning, men att alltid ha med sig sina tio favorittitlar i fickan är inte särskilt smidigt. För att råda bot på det problemet finns Readly, som låter dig läsa obegränsat mycket tidningar för 99 kronor i månaden. Samma konto kan användas på upp till fem olika enheter, så hela familjen kan använda sig av samma abonnemang.

Idag har vi nöjet att tävla ut ett helårsabonnemang av Readly, värde 1 188 kr. Och idag känner vi oss lite extra snälla, så vi låter luckan vara öppen till på söndag så att ännu fler får chansen att vara med och tävla!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Ledtråd: Titta in på Readlys sajt!

Annons

För att ha chans att vinna måste du ha svarat på frågan senast 2016-12-18 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : readly
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.