Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 17 – Favorit i repris

Vår mest välbesökta lucka hittills var lucka nummer två, när Solestar tävlade ut ett par av sina stöttande sulor. Att så många var sugna på deras sulor blev de så glada för att de idag tävlar ut ett par till! Fyll i formuläret nedan och svara rätt på frågan så har du chans att vinna!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Ledtråd: Kolla in förra luckan!

 

Annons

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-17 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : Solestar
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.