Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

New Line lanserar nya plagg inför hösten

Klädföretaget New Line lanserar nu två ny plagg för överkroppen som hjälper dig att kunna träna även om regnet, kylan och vinden gör sitt bästa för att tvinga in dig i stugvärmen igen.

tröja_front tröja-ryggFörst ut är Imotion Baggy Windbreaker Shirt som ursprungligen är framtagen för löpare, men funkar säkert minst lika bra på MTB-turen. Så länge det inte blir allt för kallt behöver du inte någon skaljacka utanpå utan tröjan har ett inbyggt windbreaker-material i framstycket som hjälper dig att hålla värmen över bröst och mage. För landsvägscyklisten som håller lite högre farter tror vi att tröjan är lite väl fladdrig och den inbyggda hoodien (kapuschongen) tror vi kommer skapa väl stort vindfång.

Tyget närmast kroppen påstås vara både mjukt och andas effektivt.

Annons

jacka_front jacka_ryggDet andra plagget är en jacka som Newline kallar för Iconic Protect Jacket. Det är en tight skuren skaljacka som nu utvecklats med bättre design och bättre tyg. Jackans paneler är uppbyggda av tre lager som skyddar mot såväl vind som väta samtidigt som ventilationspanelerna låter kroppen andas.

Båda plaggen finns ute för försäljning redan idag. Jackan kostar runt tusenlappen medan du får tröjan för cirka 700 kronor.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.