Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ÖvrigtPrylar

Notis: ZWIFT ”PRIVATISERAS”

Nej, för att undvika missförstånd, såvitt vi vet är inte Watopia en riktig stat som nu har överfört sina vägar och institutioner i Zwiftares ägo. Men Zwift har just blivit lite mera privat i en helt annan slags bemärkelse. Det som tillkommit är nämligen att man numera kan ha privata så kallade ”Meetups”, så att man kan cykla i grupp med vänner utan att det är öppet för vem som helst att köra samma event. Även om detta skulle kunna ses som att man gör den sociala världen på Zwift lite mer sluten och mindre inkluderande, så var det troligen ändå en helt nödvändig funktion förr eller senare, i och med att användarna strömmar in i tusental efter tusental.

Uppdateringen med den nya funktionen är en del av att Zwift uppdaterat sin så kallade Companion-app, och en annan nyhet är att man nu kan få ett mer omfattande aktivitetsflöde, där man till exempel kan kolla statistik från tidigare pass på ett helt annat sätt än tidigare.

Den som redan har Companion-appen kan behöva uppdatera manuellt för att få tillgång till de nya funktionerna, om man till exempel vill ta sig en runda med ett par utvalda vänner.

Annons

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.