Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossLandsvägMTBÖvrigt

Nu finns Bioracer i Sverige

BioracerFrån och med förra veckan kan du klä dig i samma märke som Philippe Gilbert, Marianne Vos, Sven Nys och Tony Martin!

Bioracer med huvudkontor i Belgien finns idag i 15 länder och är sedan över 20 år klädpartner till de belgiska, holländska och tyska cykelförbunden och det marknadsledande ”Speedwear”- märket i världen. Bioracer har över 460 mästerskapsmedaljer sedan 1994.

Bioracer Sverige är ett joint venture mellan belgiska Bioracer och Jonas Gunnarsson/Mattias Nilsson.
Peter Croonen, Bioracer Belgien förklarar: “Skandinavien är en av de snabbast växande cykelregionerna i världen med många cyklister. Vi är stolta över att få samarbeta med Jonas och Mattias i Sverige som har en väl dokumenterad erfarenhet av branschen och den svenska marknaden. Samarbetet är mycket mer än bara ett distributionsavtal, vi har en gemensam långsiktig vision att erbjuda svenska cyklister det bästa som marknaden har att erbjuda och att bli nummer 1 på teamkläder i Sverige. ”

Annons

“Vi är glada över att klubbar och företag på den svenska marknaden kommer att få tillgång till Bioracers produkter för cykling, triathlon och löpning”, säger Jonas Gunnarsson, Bioracer Sverige. “Bioracer har ett DNA med ursprung från cyklingens hemland Belgien som vi tror kommer passa väl in även på den svenska marknaden och detta gör att vi tror stenhårt på att kunna etablera oss i Sverige som det självklara valet när det kommer till teamkläder.”

“Bioracer fokuserar på kvalitet, utveckling och ständiga förbättringar. Bioracer kopierar inte andra tillverkare utan kommer ständigt med nya innovationer, som exempelvis den unikt framtagna Speedwear-dräkten som många proffs kör med idag”, förklarar Mattias Nilsson, Bioracer Sverige. “Bioracer levererar kläder till flest cykelteam i världen och är marknadsledande i Belgien, Holland och Tyskland. Efter att ha testat kläderna förstod jag varför.”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.