Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Aktuellt

Nytt nummer ute nu

Nu är årets första nummer av Triathlon Plus här. I den här tidningen hittar både nybörjare och ärrade veteraner intressant läsning om allt som har med triathlon att göra. Ett av de största problemen för triathleter är att hitta tid till träning. I det här numret finns en artikel som hjälper dig att prioritera rätt och lyckas med just detta. Dessutom får du här lära dig om hur kramp fungerar och hur man gör för att slippa det, men här finns även enkla tester som du kan göra själv för att se hur du utvecklas under lågsäsongen. Dessutom hittar du träningstips, triathlonprylar och sjukgymnastens bästa tips för att få bukt med skadeproblem.

Bland intervjuerna finns det intressant läsning om Cecilia Jessen, tjejen som upptäckte triathlon av en slump, tog sporten till sitt hjärta och gav sig av bortom asfalten. Här finns även läsning om hur man sparar benen så att den avslutande löpningen går som en dans.

Annons

Den som gillar Ironman lär uppskatta artikeln Kona: förr och nu, där en deltagare återvänder många år efter debuten och upplever äventyret på nytt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.