Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Äventyrarna

Ett inlägg sponsrat av Alingsås Bockstyren

I våras var vi här i Sirmione ihop med Cykelaptit och Glenn Magnusson. Vi var cykelguider till två härliga gäng i områdena runt Gardasjön. Ett av gängen var Alingsås Bockstyren, som var så goa att de samlade ihop pengar till vår resa, pengar som skulle gå till en riktig middag. Vad kunde vara mer passande än att komma tillbaka hit och ha en riktigt trevlig kväll i centro storico. Det blev Aperol-Sprits och lite charkuterier, middag och en alldeles för stor gelato vid borgen! Tack alla som bidrog till detta, ni är guld, hoppas vi ses nästa år på en cykelresa!

IMG_7692 IMG_7693 IMG_7694 IMG_7695

Annons
Linda och Marcus
Vi är två landsvägscyklister som valt att ge oss ut på ett stort äventyr. Vi har tidigare båda varit tävlingsaktiva, men i år väntar något annat. Planen är att resa på cykel, med tält, sovsäck, allt! Det är inte vår första resa, men den största hittills för oss. Resan börjar i Maj och vi startar där vi bor - Göteborg. Prag, Mt Blanc, Tour de France, Mostar, Draculas slott, Istanbul, Stan-länderna, Pamir, Dubai är bara några av våra delmål, och här kan ni följa oss på det stora äventyret. Jobbigt? Sunkigt? Jajamen, men samtidigt så kan livet inte bli mer spektakulärt och enkelt på en och samma gång!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.