Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Redaktionsbloggen

Dubbel (h)julfest

Det lackar som bekant mot jul och vi på redaktionen har full upp just nu med slutförandet av nästa nummer av Sv Cycling Plus som kommer i butik i mitten av januari. Även om det är några veckor kvar till dess, så hade både vi och personalen på tryckeriet tänkt att ha lite ledigt över jul- och nyårshelgerna, så därför kommer vi att slutföra den redan i början av nästa vecka… Jag kan redan nu avslöja att det som vanligt blir ett spännande nummer med massor av bra tips inför vinterträningen.

Just nu förbereder vi också två stora (h)julfester. Den första är redan ikväll när vi med viss nervositet ska inte julbordet på Julgalan här i Växjö. Efter alla de skriverier om mer eller mindre katastrofala galor runt om i landet, hoppas vi verkligen att inte samma sak ska hända även i Växjö. Personligen kommer jag ladda upp som jag brukar. Ett träningspass, en stund i bastun med några kollegor och sedan bär det av till föreställningen.

Den andra stora hjulfesten som vi planerar inför är Sweden Bike Expo. Till dess är det idag exakt tre månader (18-20 mars), men tiden går som bekant fort när man har roligt, och för att allt ska klaffa, från biljettförsäljning och föreläsare till kvällsaktiviteter och montertävlingar krävs det att man börjar planera i tid.

Annons

Nu vill jag önska er alla en trevlig helg, så hoppas jag att jag i nästa vecka kan avslöja lite mer om nästa nummer…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.