Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Redaktionsbloggen

Vårt tjockaste och troligen snyggaste nummer någonsin

Nya numret kommer i butik den 3 mars.
Nya numret kommer i butik den 3 mars.

Igår var det dags igen. Det var en sån där dag när allt ska falla på plats och bli klart. Vi lämnade ännu en tidning till tryckeriet, och det kändes riktigt bra.

Nästa nummer av Svenska Cycling Plus dundrar förhoppningsvis i skrivande stund genom tryckpressarna på tryckeriet i Vetlanda, och med lite tur kan det nå er som prenumererar på fredag i nästa vecka, även om officiell leveransdag till prenumeranter är på tisdagen därpå (men vi vet av erfarenhet att många får den lite tidigare än så). Ni som köper tidningen i butik får vänta till torsdagen den 3 mars.

Men åter till rubriken. Det händer så mycket just nu i cykelvärlden och vi vet att ni vill få ut så mycket tips och inspiration som möjligt av vår tidning, därför har vi beslutat att göra de kommande numren extra tjocka, utan att höja prislappen en ynka krona. Vi har tidigare ofta fått höra att vår tidning har så mycket läsvärt att den tar flera dagar (ibland veckor) att plöja igenom på toa (till övriga familjens förtret). Självklart avnjuter du tidningen där du själv tycker att det passar bäst, men vår egna ytterst ovetenskapliga analys är att många avnjuter vår tidning i ensamhet på en rätt obekväm sittställning i ett litet rum (gärna på en vit stol).

Nu utökar vi alltså vårt redan maffiga magasin med hela 16 sidor till, eller gör den 13 procent tjockare om du hellre vill det och levererar 132 sidor cykelinspiration. Tidigare undersökningar visar att den totala lästiden av Svenska Cycling Plus är mer än dubbelt så lång som för månadsmagasin i genomsnitt. Det är något som vi är stolta över.

Vi levererar alltså en tjockare tidning till samma pris, men självklart gör vi inte avkall på kvaliteten för det. Jag skulle nog vilja påstå att det här numret är det snyggaste vi någonsin gjort. Våra fotografer har gjort ett kanonjobb och våra layoutarbetare har verkligen utnyttjat bildernas potential för att skapa sidor som är en fröjd att se på. Innehållet i texterna har också en variation från spännande äventyrsresor till tester av snabbstannande skivbromsracers. Dessutom bjuder vi som vanligt på massor av träningstips, från hur du förbättrar styrkan till en djupgående analys på om du verkligen behöver en wattmätare för att träna optimalt eller om du klarar dig med din gamla pulsmätare.

Annons

Nu har jag slagit mig för bröstet tillräckligt för den här gången. Bilda dig en egen uppfattning och se om du håller med mig om att det här är det snyggaste numret vi gjort.

Tills du har tidningen i din hand bjuder jag på lite förhandsbilder på några av uppslagen i tidningen.


36


88


30

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.