Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Gokväll

Vilodag i dag och lite sjukstuga light här hemma då jag hade Vilgot med mig på jobbet idag 🙂

Fick också ett brev från förskolan att det går vattkoppor där nu så vi håller nog honom hemma innan resan till Gran Canaria 25:e Januari, vore ju inte så skoja att få avboka resan men å anda sidan kan ha redan vara smittad då inkubationstiden är 14-16 dygn!

Testade att köra ett Ekblom-Bak Test för första gången, Har läst lite om detta test vilket är en motsvarighet till det äldre Åstrandstestet och är ett submaximalt cykelergometertest för beräkning av VO2max.

Resultatet får man ta med en nypa salt och främst använda det för att se om det sker en förändring på ditt VO2-max.  Åstrands test ska ha en tendens att övervärdera vältränade och Ekblom Bak ska istället ha en tendens att undervärdera vältränade.

Hittade en gammalt blogginlägg från Öijer som jag utgick ifrån.

Annons

 

Här nedan är resultatet från mitt test!

15965385_10154890166932731_5396792270328100943_n

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.