Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Full fart på ny Cykel

Tjo,

Full fart hela helgen, vi åkte över till Åland i Lördags morse och kom hem igår så det var verkligen full fart på båt, lekland och hos min Kusin med familj.

Igår när vi kom hem var abstinensen från cykeln för stor så jag hoppade upp på nya ROSE Count Solo en 27,5″ instegs Hard Tail i Aluminium.

Riktigt prisvärd cykel 12 400:- kostar den i billigaste utförandet , jag uppgraderade med nya Shimano XT 1×11 samt en Reba gaffel för 2 795:- extra, mycket cykel för pengarna och jösses vad kul det var att dra lite HT..  Måste bara stansa däcken också sen är det bara att gasa 🙂

 

1

 

Annons

2

 

3

 

4

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

  1. Min pendlar cykel är en count solo sedan 2014 har nu en upp hot:ad dr z med fox cashima bakdämpare och sid fram gaffel pris hemligt ; -) kör hårt jag är redan race ready i benen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.