Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Lite sent men här kommer en kort RR från Lida 🙂

Noll, zero, nada uppvärmning innan start och cyklen i rad 3 i fålla 2 så klickar jag i pedalrena och gasar på mot toppen av skidbacken.  Gör en liten manöver för att komma ut på högerkanten uppförbacken där det är helt tomt och trycker på, är riktigt bra med upp över krönet..  Lyckas köra ner i ett hål bara efter ca 200m efter skidbacken som gör att sadeln vinklas nedåt markant, lyckas trycka tillbaka den tillräckligt för att inte blir helt hindrad av den.

Ser täten på grusvägarna ut mot Brantbrink där fältet spricker av i dom branta backarna.  Det rullar på bra men det är dammigt och lungorna får jobba på ordentligt, kör förbi John Middlefield som har punkat och bara några minuter efter så smäller det till i mitt bakhjul och befarar ett genomslag men hoppas fortfarande på att det inte ska läcka ut någon luft.  TJI fick jag och fick stanna strax innan flygfältet för att dra i luft med kolsyrepatronen och tappar massor. Blir tvungen att stanna ytterligare en gång och fylla på luft innan vi kommer till grusvägen längs tågspåret. Blir ifatt körd av en störreklunga med b.la Per Kumlin, jag trycker på för att komma först in i diagonalen så jag kan hålla ett bra flyt gnom stöket vilket lyckas bra trots att jag känner återigen att det är dåligt med luft..

Kommer till varvning och stannar till vid Johan som är langare för dagen, får i mer luft och får med mig en pump i fickan (som senare flyger ur ner i diket)  ungfär där gav jag upp och rullade vidare mot golfbanan för att vända tillbaka mot Lida.

Synd med en sån bra start och en kropp som verkade ok just där och då 🙂

Har väl brytit ihop och kommit igen under veckan med bristande motivation att träna ska jag försöka ge mig ut en sväng ikväll!   Inga rejs planerade framöver men väl 4v i Italien väntar och då blir det lite cykling i bergen samt ett besök i Val Di Sole för att kika på WC 🙂

Annons

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.