Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Motivationsbrist eller något annat ??

Skrev ju igår att jag hade en plan om att träna på kvällen, tji fick jag …  huvudet och kroppen var inte med på noterna och när Malin kom hem lite senare än planerat så valde jag bort att cykla ute i nollgradigt och duggregn…  Nästa tanke som snurrade i huvudet var ju att sätta sig på Monarken MEN, huvudet ville inte träna idag och med lite för lite sömn natten till onsdag (läs 5,5tim) så jag valde faktiskt att prioritera bort träningen och gick ut i boden för att finmeka lite med mina två Mtb hojar istället!

Idag är det ju faktiskt fint väder ute och det är halvdag på Jobbet så det kan bli lite ute cykling i kväll istället men det beror på lite andra faktorer 🙂

IKEA ska leverera vårt nya kök någon gång mellan 15:00-21:00 och kommer dom hyfsat tidigt blir det veckohandling med familjen vilket inte borde bli så sent att jag inte kan cykla…

Pannlamporna är laddade så det är ju bara upp till mig om det ska bli nåt!

Öijer skrev ju ett inlägg tidigare idag om förkylning kontra sömn vilket är väldigt intressant!  Jag tror stenhårt på minst 7-timmar i snitt samt bra mat och ett intag av dina dagliga vitaminer då kan du nog hålla dig relativt frisk. Själv har jag klarat mig från att vara hemma från jobbet förkylning, åkte på en lindrigare variant som gjorde att jag hoppade över träning en vecka men inget allvarligare än det  Peppar peppar.

Annons

 

sömn

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.