Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Hade väl bra förutsättningar för att göra ett bättre lopp än förra året men med endast en tävling “Läs Keps Cup” i benen så hoppades jag på ett mirakel 🙂   Ett Torrt och dammigt lopp väntade,  När starten gick så kändes det ok i slalombacken och jag var bra med över krönet, sen blev det att lida lite på motionsspåren och där märktes det att jag saknade tävlingsformen..

Ut på Loop 2 rullade det på bra på dom tekniska partierna men ändå inte riktigt den fart som jag ville hålla då jag tappade på grusvägarna och blev ikappkörd av lite snabbare gubbar.  Hade en gnisslande bromsskiva fram sen mitten av Loop 1 som satte ljud på tillvaron (tack för alla kommentarer längs banan) tror nog att jag själv tyckte det var mest irriterande 🙂

Ut på Loop 3 så hittade jag lite fart igen och lyckades gå med en 6 manna grupp hela vägen till mål med viss krampkänning hela vägen.Ett OK lopp  med den formen jag har just nu,   i brist på tävlande så orkar jag ungefär i 1:30 innan det blir för jobbigt!

Tack för alla hejarop längs banan!

 

Annons
lida 3
                                                      Post race bild

 

Lida 1
Gubben e skitig & slut som artist efter mål 😉

 

lida 2

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.